–  Geboren in gevoeligheid –

Een verhaal, mijn verhaal!

Een verhaal, mijn verhaal. Over mijn moederschap in al mijn sensitiviteit. Over spiegels aankijken, over niet kunnen wegkijken van mijn echte emoties. Over niet weg kunnen kijken voor het gedrag en de gevoeligheden van mijn kinderen. Een stukje kwetsbaarheid, herkenning en erkenning voor mezelf en voor jou. Dat mijn moederschap licht en puur is maar soms ook donker en pittig. Een leerweg, groeien om dichter bij mijn kern te komen, door de pijn heen. Het is niet het opvoeden van mijn kinderen maar het ontwikkelen van mezelf en mijn kinderen. Een wonderlijke reis terug naar binnen. 

Voelsprieten

Geboren in gevoeligheid omdat mijn voelsprieten aan gingen toen ik moeder werd. Omdat mijn kinderen langere en fijnere voelsprieten hebben. Maar bovenal ook met de passie om te delen zodat jij jouw leerweg niet alleen hoeft te doen zoals ik dat wel deed. 

Floreren in (hoog)gevoeligheid

Floreren in hooggevoeligheid noem ik het nu omdat ik steeds beter weet hoe ik de randvoorwaarden voor mezelf kan creëren om te kunnen floreren. En is dat altijd zo? Absoluut niet want ik weet ook dat het bij me hoort dat het soms wat donkerder kan voelen en daarna weer veel lichter. 

Omarmen

Mijn punt met deze blog? Dat je mag floreren in je gevoeligheid, in wie je bent en in je moederschap. Accepteren dat je voelsprieten sterker staan afgesteld. En ja , dat vraagt een leerweg, groeipijn en misschien wel coaching. Maar dan hoef je het in ieder geval niet alleen te doen. Een enkel gesprek kan al verlichting brengen. Laat jezelf mar geboren worden in gevoeligheid. Net als dat ik dat deed. 

En daarom ontwikkelde ik een reader. Met mijn verhaal, met tips en oefeningen die je gemakkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Want ik weet als geen ander hoe het leven en het zorgen voor je kinderen/gezin je kan opslokken. Daarnaast zit er echte kennis in deze reader gecombineerd met het ouderschap en moederschap. Lees je met me mee? 

Lieve groet
Bianca