Aanbod

Ik heb mij als coach gespecialiseerd in het moederschap en de gevoeligheid
die een vrouw bij zichzelf en haar kind kan tegen komen.

Als ik naar mijn eigen moederschap kijk dan zochten zowel onze dochter als onze zoon heel veel geborgenheid. Dicht tegen mij aan was voor hen de meest fijne plek. Heel wat uren wandelde ik met ze, buiten, in onze woonkamer en uiteindelijk op hun eigen slaapkamer. Heb jij ook een kindje dat die geborgenheid zoekt, of een kindje dat moeilijk in slaap komt. Twijfel je wel eens of je het allemaal wel goed genoeg doet voor je kind(eren).

Of herken jij je zelf in de volgende punten:

 • Heb jij een baby/kind dat zich in razend tempo ontwikkelt op alle gebieden.
 • Heb jij een baby/kind dat zich al snel wil uitten, maar wat niet lukt waardoor er frustratie ontstaat of,
 • Heb jij een baby/kindje dat alles wil meemaken?
 • Krijg je goedbedoelde adviezen/veroordelingen die je erg lastig vind.
 • Wil jij het gedrag van je baby/kindje echt leren begrijpen en de spiegels eruit pakken?
 • Ervaar jij soms de transformatie van vrouw naar moeder als pittig en ingewikkeld?
 • Wil jij je moederschap vormgeven door middel van je intuïtie, maar weet je soms nog niet hoe?

Maar ook als je (hoog)gevoeligheid als persoonskenmerk hebt of je hebt vragen over het gedrag van je baby/kind. Of wanneer je (nog) niet moeder bent maar wel wil kijken naar je beperkende overtuigingen. Dan ben je meer dan welkom. Ook hierin zitten gevoeligheden die we mogen omarmen.

Omdat jouw verhaal tot bloei mag komen kunnen we aan de slag door middel van praktische tips maar ook door bijvoorbeeld een systeemopstelling of een spiegelopstelling. In de kern leven wie je als vrouw, moeder, partner etc. wil zijn is een mooie omarming van al jouw gevoeligheden. Vanuit deze omarming van jezelf kun je opnieuw verbinden met je baby/kind. Dit zorgt uiteindelijk voor meer rust, balans en vertrouwen. 

Spiegelen

Voor mij is spiegelen een coachingsmethode waarbij ik je mag helpen om het gedrag van je baby/kindje te vertalen zodat je mag zien wat er in jouw binnenkant leeft. Als je in de spiegel kijkt dan zie je, jezelf vanaf de buitenkant. Maar wil je dan ook wat van de binnenkant weten? Ik zeg iets en een ander reageert daarop. De vraag is, wordt je dan ook geraakt en wat zegt die reactie over jouw? Alles in je omgeving is een spiegel. Wat je buiten jezelf waarneemt kan ook iets zeggen over de binnenkant. Dit geldt bij volwassene maar zeker ook bij kinderen. Zij geven ons de spiegels door hun gedrag.

In mijn praktijk mag de geraaktheid die we ervaren en voelen door het gedrag van onze kinderen er zijn. En ik mag je daarbij helpen door de spiegels voor je te vertalen zodat je meer inzicht krijg in wat er in jouw binnenkant leeft.

Wat krijg je?

 • Telefonische/online Intake
 • Consult van 1 uur
 • Individuele coaching waarbij we gaan kijken naar jouw gedachten, patronen en overtuigingen maar waar we vooral je gevoeligheden gaan leren omarmen.
 • Jouw verhaal mag groeien; En door middel van een systeemopstelling of spiegelopstelling
  kunnen we samen het gedrag van je baby/kind vertalen.
 • Tussen de consulten altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Prijs: € 70,- inclusief BTW

 

 

Kinderopvang

Wil je in de kinderopvang werken, of ben je in de kinderopvang werkzaam en wil jij meer weten over baby’s/kinderen neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Je kan daarbij denken aan tips voor boeken die je kan lezen, een korte cursus over hoe je het beste een baby kan begeleiden die voor het eerst bij de opvang komt of praktische tips zoals (baby)massage. En tot slot kan je altijd een consult boeken om jouw ervaringen te delen en te bespreken.